Bruids
make-up

Op je trouwdag wil jij er op je mooist uitzien en de gehele dag stralen. Tijdens de proefmake-up bespreken je wensen van A tot Z en komen we samen met mijn advies tot het mooiste resultaat. Dat kan naturel zijn of juist extravagant! 
Op de trouwdag zelf kom ik voor de bruidsmake-up naar jou op de gewenste locatie toe en neem ik natuurlijk alle producten en materialen mee. Ik werk uitsluitend met professionele producten, zodat je make-up van de ochtend tot laat in de avond perfect blijft zitten. Zelfs als er door de emoties op deze dag een traantje vloeit!
Een touch-up ’s avonds kan, bijvoorbeeld als je je look wilt omtoveren tot een glamour avond make-up. Wil je je make-up van de overdag in de avond graag hetzelfde houden? Dan volstaat een beetje poeder om het gelaat nog eens mooi te matteren, zodat je niet glimt op de foto's. Ook een lipstick en/of gloss is eenvoudig om zelf nog eens opnieuw aan te brengen. 
Mocht je het fijn vinden om de producten (of een deel daarvan) die ik gebruikt heb, ook zelf te hebben, dan kun je deze bij mij bestellen. 


Euro 125,00  Proefmake-up op locatie in Eindhoven (max 120 min).

Voor de bruidsmake-up maak ik graag een prijsopgave op maat, afhankelijk van locatie, datum en tijdstip!

Make-up by fotoshoots, bruidsmakeup, MUA Eindhoven, visagiste die u laat stralen op de mooiste dag van je leven!
Make-up Studio Eindhoven, Make-up by fotoshoots, MUA Eindhoven, Leco look, Bruidsmakeup
Make-up by fotoshoots, bruidsmakeup, MUA Eindhoven, visagiste die jou laat stralen op je wedding