About me...

Passie voor make-up is er al sinds mijn jeugd. Uren was ik te vinden in cosmetica winkels om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwste producten. Ik volgde verschillende workshops van Leco van Zadelhoff en besloot in 2010 een visagie cursus te volgen bij Micky Jooren. Daar ontdekte ik dat ik het nog leuker vond om anderen op te maken en de kracht die make-up heeft om het mooiste in iemand naar voren te halen. 
Ik besloot mijn carrière hierin verder te gaan en startte in 2012 met de beroepsopleiding visagie. Door Angela van Eck, eigenaresse van Studio Bellezza en voormalig beauty columniste voor Beau Monde, werd ik privé opgeleid als professioneel visagist ofwel make-up artist!

 In 2012 opende ik de Brandstore Make-up Studio Eindhoven en heb deze winkel met veel passie gedurende ruim 5 jaar succesvol gerund. Nu is de tijd aangebroken om mij nog puur en alleen het visagie vak bezig te houden. 
Dankzij mijn achtergrond waarbij ik continue bezig was de klant een mooi persoonlijk advies te geven op het gebied van make-up, voel ik feilloos aan wat bij je past en hoe ik het allermooiste in je naar voren kan halen. 
Mijn passie is dan ook om jou te laten stralen! Dit kan zijn omdat je er voor een bijzondere gelegenheid op zijn mooist uit wilt zien, maar ook als je gewoon eens advies wilt over hoe je jezelf op kunt maken en welke producten en kleuren het beste bij je passen. Ook voor een make-up workshop alleen of met een vriendin kun je bij mij terecht. 

Anouk de Groot
Anouk de Groot
Anouk de Groot, Laura van Dam, mua, make-up artist, visagist Eindhoven
Anouk de Groot, visagist Eindhoven, MUA