Make-up of workshop op lokatie 

Heb je een bijzondere dag waarop je wilt stralen, een fotoshoot of een feest?? Dan kom ik graag op locatie om je make-up te verzorgen. Dit kan bij jou thuis zijn maar ook bij je kapper of op een feestlocatie. Zijn er vriendinnen of familieleden die ook graag opgemaakt willen worden? Natuurlijk verzorg ik dit graag voor jullie!

Prijzen
Euro 75,00    Dag/avond make-up
Euro 95,00    Fotoshoot make-up


Buiten Eindhoven?? In dit geval komen de reiskosten er nog bij. Stuur me gerust een mailtje voor een prijsopgave!


Anouk de Groot, Make-up by fotoshoots, bruidsmakeup, MUA Eindhoven, visagiste die u laat stralen op lokatie

Workshop

Wil jij samen met je vriendinnen leren hoe je een mooie naturel make-up aanbrengt of juist een glamorous party look? Ben jij na al die jaren dezelfde manier van opmaken toe aan iets nieuws? Dan kom ik graag bij je thuis of op locatie om jullie een workshop te geven. Ik neem alle make-up mee, spiegels, penselen, reiniging en tools. Het enige waar jullie voor zorgen is een fijne tafel om aan te zitten, goed licht en natuurlijk gezelligheid!
Na afloop van de workshop heb je ook de mogelijkheid om de gebruikte producten te bestellen, zodat je de mooie look hierna zelf kunt creƫren.
Ik neem alle tijd om je vragen te beantwoorden en persoonlijke tips te geven. We zijn minimaal 2 uur bezig met de workshop.

Euro 75,00    per persoon

Buiten Eindhoven?? Stuur me een mailtje voor prijsopgave!


Make-up workshop Eindhoven op lokatiie
Anouk de Groot, visagist, Eindhoven
Make-up by fotoshoots, bruidsmakeup, MUA Eindhoven, visagiste die jou laat stralen op iedere fotoshoot
Anouk de Groot, make-up